Disseskinke/majsmuffins er dejligeog jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinkeog tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløgog sort peber) ogfrisk mozzarella skåret i små tern - mums
Det eneste man skal bruge er æg, bacon, muffinsformeogkrydderier. Her er en super nem metode til at lave lækre æg med bacon, ogsåtil mange mennesker på en gang
Man sagtens fylde bacon eller andet kød i – alt efter hvad man lige har liggende. Når det hele er mere eller mindre sammenhængende fordeles blandingenimuffinsforme (jeg bruger silikoneforme) – blandingen skal ikke være flydende – ægog ost binder det hele sammen i ovnen
Slå tilsidst en æg ud imuffinsformenog krydr ægget med en smule salt og godt med peber. Lidtinspirationtil en anderledes ogrigtig lækker måde at spiseæg
I søndags blev det til sunde muffins med ægogspinatibaconsvøb. kom spinatogægi en blender og blend det godt sammen, ogtilsæt dernæst de øvrigeingredienserog blend yderligere
Så er det et ord eller to, på en ellers ret så stilleblog. LouiseNiemann. Hvisvi skal gå lidt ned i, hvad det så er, kommer vitil, at frøken entusiast *Host* undertegnede *Host* har en anelse for mange gode idéer, ogirriterersig over, at der stadig kun er de forba…
Egentligt skulle de være nærmest identiske med blomkålsgratinen, men jeg glemte lykkeligt alt om æg. Hvilkettilsyneladendegavnogle lækre små faste tærter (Når osten var kølet lidt)
æg. pancetta (alternativtbacon). Kom dejen imuffinsforme. ParmigianoReggianoNight er en årligtilbagevendedebegivhed, hvor aftenen er dedikerettilParmigianoReggianoog alle der holder af denne velsmagende italienske ost
Tanken om baconmuffins har strejfet mig mange gange – og mange andre madbloggerenaturligvis. Den kendte amerikanskemadbloggerVanillaGarlictilskrivesvist som den der først kom op med en opskrift på dem
DET ER SIMPELT HEN ÆGOGBACONI BRØD. DE VILOGSÅ VÆRE PERFEKTE TIL EN BRUNCH SAMMEN MED NOGETFRISK FRUGT, OST, KAGE, VARM LEVERPOSTEJ OGNOGET LÆKKERT BRØD OGFRISKPRESSETJUICE