Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Pas på du ikke oversteger torsken - så bliver den tør og kedelig. Min påske blev tilbragt i Berlin, hvor de første hvide "spargel" bliver serveret som en delikatesse på mange af de tyske restauranter
Server stegttorskpå grønkålssalpicon og gulerødder med sprød havre. Skræl gulerødderne, skær dem i grove stave og steg dem kort af på en pande med lidt fedtstof
Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød oggennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Men derfor er det stadig den helt – som i helt, helt – rigtige måde at tilberede hvideaspargespå. Læg dem fladt ned på en skærebræt, når du skræller dem, så risikerer du ikke, at de knækker i hånden på dig
Men han har blot skåret den ud ogstegt den på panden med salt og peber. For nogle weekender siden drogTommipå fisketur med hans far, svogerog ven samt en masse andre fremmede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.