The post Lynlækker torskmedporre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Vend torskefileterne i mel og brun dem på en hed pande med en smule olie. Kom smør i en gryde sammen med et helt fed hvidløg, lad smørret bruse op og vend spinat og hakkede skalotteløg i smørret
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.