Smid en smule sauce over, og derefter dine krydderurter rundt om med løs hånd. Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres i mindre stykker, lad dem køle kort. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Tag to aspargesog et stykke bacon. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
Y. e. s. ,. å. r. f. o. t. i. g. a. n. d. u. k. h. v. p. ø. l. j. H. æ. M. b. S. m. L. /. c. y. (. 2. ). 5. 0. 3. -. 4. 1. R. P. G. D. F. T. B. K. O. q. A. N
Hvideasparges renses, skrælles og den allernederste del skæres væk. De ordnede asparges pensles med en blanding af olie, citronsaft og salt og peber, og grilles til de ser ud som på billedet
V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Opvarm lidt olie og smør i en sauterpande, som kan tåle at gå i ovnen, og kom rødløgene derpå sammen med hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.