Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Rør citronsaft og olie sammen og krydr med salt og peber. Vi bør have fisk to gange om ugen, og det prøver jeg at leve op til for tiden, så I kan se frem til mere fisk på bloggen
Skrei er i sæson her i Norge nu, og er en torskelignende fisk. Kom dampsien i en gryde med ca. Lav eventuel en ekstra portion af grøntsagerne og gem til dagen efter i en lufttæt beholder
The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Bland marinaden sammen og pensl mørbraden med det. Det er især brugt i det italienske køkken og kommer fra inddampet druemost - ikke just det mest indbydende at tænke på, men om ikke andet, har Balsamico en egenskab, som gør at maden får en mere sød aromatisk smag, end alle andre former for eddike
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.