Opskriften på tærten har jeg oprindeligt fra den fantastiske madblogger Newyorkerbyheart, hvis skønne opskrifter stadig er tilgængelige, selv om hun desværre døde i foråret
er med til at give en lækker sprød bund, et fif jeg en gang læste på Newyorkerbyheart). I går fik vi kartoffelpizza og som man kan se på billedet, så var pizzaen ret svær at holde fingrene fra
Den har jeg fundet her i nu desværre afdøde Newyorkerbyhearts’ kogebog. Store, lækre, saftige blåbærmuffins – der er ikke meget, som kommer op på siden af dem
Rør en dressing (Newyorkerbyhearts opskrift) af Hellmans mayonnaise, lidt dijonsennep, sukker, æbleeddike og olie – tilpas mængden, for coleslaw skal ikke sejle i dressing
Søge søge og jeg fandt en opskrift inde ved NewYorkerByHeart, der faldt i min smag. Jeg ville egentlig have lavet havregrynskugler med ananas og Malibu, men da vi ikke havde hverken det ene eller det andet, måtte jeg revidere min plan
Svampet gulerodskage og Pukka te. I går lavede jeg denne gulerodskage fra New Orleans, og kan virkelig anbefale og prøve den, og ja, det var svært og vente til den var afkølet, hvilket det anbefales, men det er hele ventetiden værd
Newyorkerbyheart, . Appelsinglaserede Svinekæber. Opskrift appelsinglaserede svinekæber med rodfrugter Ingredienser500g svinekæber50g margarine2-3 appelsiner½ kop sukker1 Kg blandede rodfrugterLidt mel til jævningOlivenolieSalt og peber
Søndag, sove længe og spise god mad, når man endelig kommer op. )Idag fik vi en lækker tallerken bestående af en hjemmelavet tunsalat på strimler af hjertesalat med løgringe på siden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.