Satay er kort fortalt en ret som består af kød på pind, serveret med en sauce. Satay er ikke originalt en thai ret – det kommer fra oprindeligt fra Java regionen i Indonesien
Disse marinerede, grillede kyllinge satay-spydmed crunchy, cremet peanutsauce er en af mine absolutte asiatiske favoritter, og det skulle ikke undre mig, hvis jeg får det serveret flere gange på min tur – du kan i hvert fald holde øje eller følge med på Instagram, hvis du har lyst
Serverede det med en humpel hjemmebagt brød, og chilisauce. Jeg ÆÆLSKER peanutbutter. Og ene og alene af denne grund findes det næsten aldrig i vores lejlighed, da hele glasset i såfald vil ende i min mave i løbet af et par dage - jep jeg er peanutbutterjunkie
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
kylling satay. Denne opskrift er taget med hjem fra Thailand. Den findes også en version med papaya, men da jeg ikke bryder mig om papaya foreslog vores kok denne version
S. i. k. e. n. d. j. l. g. h. v. r. a. s. t. m. p. f. J. o. ø. u. c. b. ,. R. å. y. V. D. æ. (. 4. ). 1. /. 2. 0. -. 3. 8. B. H. 5. F. 6. 7. T. 9. è. K. A. n l
Bland marianadepulveret med vandet, og smid kyllingen deri i cirka tre timer. Skær kyllingen i aflange stykker – der skulle gerne være til omkring 5–6 stykker i hver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.