Start med at vaske alle rababerstilkeneog skære top og bund af. Jeg har her brugt nye danske rabarber, frosne hindbær og en "topping" med havregryn ogmandler, dergiver et godt knas
Pisk smør ogsukker godt, bland hvedemel, bagepulver, og flourmelis og sigt det i dejen. Vi plejerat bruge en opskrift fra et gammelt Bo Bedre, men den kunne manden ikke lige finde, så han googledeog fandt en hos Femina
Så hvis du har den i haven har du sikkertalleredeværet igang med at lave lækkerier af den. Stilkene falder ganske hurtigt sammen og du behøver kun at røre i blandingen et par gange imens du lader det hele simre i et kvarterstid
Hvis jeg skal være helt ærlig så er det faktisk det eneste jeg brugerrabarber til og det erogsåderfor jeg hvert år sørger for at købe en portion stængler som jeg fryser ned ogbruger når trangen til rabarber crumle kommerover mig
S. å. k. o. m. J. u. n. i. b. O. g. f. ø. l. e. t. r. s. v. ,. a. d. j. æ. -. ). D. w. h. p. y. ". (. A. I. B. M. R. T. 8. 6. 0. 1. 5. *. 3. x. F. /. 2. c. H. +. L. K. G. P. i g
Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskål ograbarbercreme. ( Jeg venderaltid bunden i springformen, så der ikke ernogen kant – det gør det meget lettereat flytte kagen over på et kagefad inden servering)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.