Indlægget Pulled salmon (laks med soja/tomat) blev vist første gang den Foodbaby. De har en vigtig funktion i vores hukommelse, i vores syn samt nerve/muskelsammentrækninger og optimal muskelfunktion
Du kan også bruge karry/mango cremen som pålæg, det smager virkelig fantastisk, eller brug den som æggesalat, til kylling eller du kan pulle laksen og vende den i marinaden (når den er tilberedt) og du får en lækker laksesalat eller Pulled salmon til en sandwich
Husk at jeg lige nu er på backpackertur rundt i Asien // Du kan følge med på Instagram lige her. skal fra 1 øko citron + saft fra 1/2. skal fra 1 øko citron + saft fra 1/2
1/2 peberfrugt skåret i stykker. 1/2 peberfrugt skåret i stykker. "Lækker og nem aftensmad". Det er ikke altid helt nemt at bestemme sig for, hvad man vil have til aftensmad, og somme tider må det også gerne gå lidt hurtigt
Jubii det er blevet sommer. Solen varmer, man pruster og stønner men vi må ikke klage. Det er så skønt. Denne lille lette ret er super som en forret, eller som en frokost ret
Fisk behøver ikke være besværligt, at tilberede før det smager godt. Laks med grønpesto er næsten mere simpelt, at tilberede end at stege et stykke kyllingebryst på panden
salt/peber. I dag den 5. april var det helt suverænt forårsvejr med 15 grader og sol. Disse forårsfornemmelser gav mig lyst til at køre forbi et røgeri og købe varme fiskefrikadeller til min frokost og et laksestykke til aftensmaden
1/2 dl olivenolie. 1/2 usprøjtet citron. 1/2 appelsin. 1/2 dl olivenolie. 1/2 usprøjtet citron. 1/2 appelsin. Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
1 bundt rødbeder1 bundt oreganoSalt og peber2 dl hvidvin6 spsk olivenolie600 gr laks200 gr hummerhaler4 spsk olivenolie1 lime1spsk kapers100 gr rucolaTænd ovnen på 200 gr
Frisk pasta med laks i tomat fløde sovs, nem og lækker ret til hverdagen. Den kan også sagten bruges til en romantisk middag, piftet op med lidt frisk basilikum og et glas vin til
/. /. /. I. d. e. n. m. ø. r. k. v. i. t. u. s. o. l. æ. g. a. f. P. p. å. b. h. D. ,. c. R. L. K. S. B. 2. 1. 5. 4. 0. 3. %. ½. F. H. y. M. T. -. 6. 7. A
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.