Der er forberedt en stor nakkefilet til "pulled pork", da det er helt perfekt "fryser-mad", og så er der bagt burgerboller både til Pulled pork og til aftenens luksus burger
Svits løgene, hæld champignon ved og lad dem stege under omrøring til væden er fordampet godt. Nu skal resten af dagen i dag gå med at få hentet den sidste gave i byen inden jeg efter et par dages sygdom skal nyde at være klar til Thai-Bo igen Inden da kunne det godt være solskinsvejret skal nydes med Manfred
Brun bøfferne på panden – drys med salt og peber. Brun champignoner og cocktailpølser. Kog panden af med tomatsuppen – og hæld den forsigtigt i stegesoen
Retten serveres med kartoffelmos og en salat on-the-sidemed en simpel senneps-vinaigrette. Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej
Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god. Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser
Jævn med maizena udrørt i vand og smag til med salt og peber. Server med f. Mørbradgrydemed Soltørrede Tomater til 4 personer. 1 stor svinemørbrad (500-600 gram). 500-600 g
Rist sesamfrøene på en tør pande, og rør dem sammen med miso, olie, citronsaft og presset hvidløg. Skær champignonerne over på tværs, og dyp hvert stykke i saucen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.