Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød. Jeg er vild med smagen, men kan bedre lide den mærhed jeg får fra en salat med enten fisk, skaldyr eller æg
Dup koteletterne tørre med et stykke køkkenrulle. Krydr med tørret timian, salt og peber. Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Hovedret med svinekød og ris. Krydder med paprika og salt og peber. Svits det grønne på panden og drys med salt,peber ,paprika, hæld tomater og det koncenteret tomatpure på panden
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. I går aftes serverede jeg altså kartoffelmos til retten
S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
Så kan det ikke længere kaldes en mørbradgryde, men paprikagryde er det stadig, og det er stadig en velsmagende ret, der kan serveres med de samme enkle salater
Sommertærte med spidskål, asparges og sprød bacon. En fantastisk lækker madtærte med nogle af sæsonens lækre grønsager, spiller rigtig godt sammen med den saltet og røget smag fra baconen
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side
Læg posen med indhold i køleskabet i ca. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Du kan bruge den som hovedret med brød. Smag til med Herbes de Provence samt salt og peber. Serveres som tilbehør til kød eller som en selvstændig ret med salat og brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.