Disse kyllingefrikadeller er tilsat dild og basilikum. Kylling smager ikke af ret meget sammenlignet med svinekød, og det er man nødt til at opveje ved at tilføre smag
Vend gulerødderne med olie og krydr med salt og peber. Det vigtigste, når man laver kyllingefrikadeller, er, at man sørger for at tilføre kødet noget smag
Rør kødet med salt. Her kommer så lige opskriften på sunde kyllingefrikadeller - jeg bager dem i ovnen i stedet for at stege dem, da det sparer fedtstof og stegeos
Kyllingefrikadellermed peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen. salt & peber - salt med parmesanost og basilikum fra Nicolas Vahé er lækker i, hvis du har den salt
Smag til med salt, peber og timian. I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse gode vitaminer
Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. Bages straks de er formede i en godt varm ovn, giv dem gerne 220 grader de første 15 min og skru derefter varmen ned til 200 grader. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
Smør og mel til at smøre og drysse springformen med. Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiske italienske desserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.