Hvis du ikke har prøvet den schweiziske bircher müsli endnu, må du virkelig gøre det snart. I min verden er bircher müsli tæt på at være den ideelle morgenmad
Hvis du ikke har prøvet den schweiziske bircher müsli endnu, må du virkelig gøre det snart. I min verden er bircher müsli tæt på at være den ideelle morgenmad
Jeg har været i køkkenet siden fredag, da vi har barnedåb på søndag, men indimellem er det også blevet til hyggerier – som fx de her virkelig lækre havregrynskugler deluxe
Skal du have müsli på hylden. Savner du en lækker müsli til et sundt mellemmåltid. så se med her. Jeg har længe gået og tænkt at jeg ville lave min egen müsli til morgenmadsskuffen
Jeg nåede selv frem til at det måtte være et Farsbrød Deluxe. Farsbrød Deluxe(4-6 personer). Kender I det, at man laver en ret, og så ved man ikke helt hvad man har lavet
Müsli er sundt og lækkert, fyldt med kostfibre til fordøjelsen og masser af dejlig knas. Her er opskriften på en nem, hjemmelavet müsli, som kan bruges på skyr/yoghurt og på hytteost, til morgenmad, mellemmåltid eller dessert
Hjemmelavet müsli. Posted on januar 31, 2015 by Ikoekkenet in Morgenmad. Jeg spiser tit og ofte skyr til morgenmad med hakkede nødder og akaciehonning, som er super overskueligt og lækkert
Så har jeg fået lavet en omgang luksus granola, som indeholder en masse lækre søde sager. Sødmen fra æblemos og tranebær spiller godt sammen med den hvid chokolade og derudover knaser det hele dejligt i munden
Jeg får gæster til brunch i morgen, så jeg er så småt begyndt at forberede en low-fodmap menu. Jeg har fundet en laktosefri yoghurt natural, som skal være erstatning for den græske yoghurt, jeg førhen elskede til morgenmad og brunch
Det er efterhånden al al for lang tid siden, at jeg har lavet en indlæg her på bloggen. Årsagen til stilheden skyldes, at vi langt om længe er flyttet ind i vores nye hus
Denne müsli er jeg blevet helt afhængig af at få sammen med mim skyr om morgenen. Jeg havde den med på min ferie i udlandet her i Påsken, for denne morgenmad holder mig mæt helt hen til frokost
Det har været en lang og god sommer i år – vejret har været langt over hvad nogen som helst kunne forvente – og selvom den har stået på specialeskrivning her, har der bestemt været tid til at køre grillmad, is og kølig hvidvin indenbords
Her er de ristede havregryn med farin og smør - i det her tilfælde blev det finvalsede havregryn. Græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø og mandler bliver ristet og til sidst tilsat rosiner, da kernerne var "poppede"
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.