Olie og salt puttes på en pande, hvorefter græskarkerner, solsikkekerner oghørfrø tilsættes. Mængderne i opskriften kan man selv varierer og jeg plejer ikke at veje dem af, men jeg har selv søgt efter opskrifter påmüsliog det er næsten umuligt at finde nogle hvor mængderne er afvejede og det kan godt virke lidt skræmmende bare at skulle proppe i, første gang man laver det
Lad nødderne køle af på en bageplade. Tilsæt olie og ønsked krydderi. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødderogpekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Uanset om man er på ‘den fede faste’ eller ej, er det her en virkelig lækker müsli, drys på din yoghurt eller havregrød – eller brug den som værtindegave
Læg et stykke bagepapir ud på en bagerist og hæld müslien ud på papiret. Varm honningen op på en pande ved høj varme til honningen bliver helt blank og flydende
J. e. g. r. n. o. k. t. M. ü. s. l. i. -. æ. ,. d. h. a. j. f. ø. ). D. v. u. b. m. O. å. p. H. (. c. 1. 3. I. 5. 0. y. 2. F. T. C. R. B. '. L. *. N. P. 4. E. 7. K. 8. 9. g g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.