Hvis du ikke har prøvet den schweiziskebirchermüsli endnu, må du virkelig gøre det snart. Den her birchermüsli er sprængfyldt med smag og har en lækker tekstur
Der har været hygge inde hvor jeg blandt andet har lavet en broccolisalat medgranatæbleog dadler. Salaten er vendt i skyr som er smagt til med citronsaft og honning, så det er en mættende salat
Jeg har her valgt at komme dem ovenpå en salat med masser af friske og let syrlige granatæbler. Jeg er ret vild med kombinationen af dadler fyldt med gedeost, rullet i parmaskinke og bagt i ovnen, så de bliver sprøde udenpå
Bland derefter granatæblerne sammen medgrapefrugten. Fyld i tærteformen og dekorer så med frugt og nødder afslut med at dyppe akaciehonning henover kagen
Hæld saft og kerner fra granatæblet over i en blender sammen medgrape, jordbær og vand. Smagen er frisk med en dejlig harmoni mellem det søde-og sure køkken
Müslibar lyder sundere end det egentlig er. Derefter blandes de sammen med alle de tørre indgredienser (mandler, græskarkerner, valnødder, havregryn, solsikkefrø og sesamfrø)
I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævede boller - Græsk yoghurtmed hjemmelavet müsli
Vi spiser denne superlækre müsli på alt fra yoghurt til koldskål og som mellemmåltid med mælk på. Jeg har længe gået og tænkt at jeg ville lave min egen müsli til morgenmadsskuffen
Müsli er sundt og lækkert, fyldt med kostfibre til fordøjelsen og masser af dejlig knas. Her er opskriften på en nem, hjemmelavet müsli, som kan bruges på skyr/yoghurtog på hytteost, til morgenmad, mellemmåltid eller dessert
Hold øje med det og rør rundt en gang imellem. Til yoghurten har jeg lavet en skøn müsli, som jeg har fået opskriften til af Camilla Rude inde på vores facebook-side
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.