Vend æbler, dadler, mynte, sesamfrø og citronsaft med på panden og server salaten lun. Spidskålet bliver hurtigt svitset på panden, så det er lunt men stadig sprødt og knasende, og så bliver det vendt med saftige æbler, masser af frisk mynte, søde dadler og ristede sesamfrø, og det smager virkelig skønt – sådan lidt mellemøstligt inspireret
Riv det fint og undgå at få noget af det hvide skræl med, for det gør mosen bitter i smagen. revet parmesanost4 blade myntesaft fra 1/2 citronhavsalt og friskkværnet peberBlancher ærterne i 30 sekunder og kom dem derefter i kold vand for at stoppe kogningen. 4 blade mynte
Ahh, lækre muffins som man kan spise med god samvittighed. Jeg har jo en forkærlighed for dadler og mandler, så mon ikke jeg kommer til at spise mange flere af disse boghvede-muffins
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Til gengæld indeholder chokolade med min. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
Saltede mandler - med lakrids Karoline V. Når vandet koger tilsættes mandlerne Bliv ved med at rører rundt indtil vanden er kogt væk Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir
- 200 gram mandler med skal. 200 gram mandler med skal. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.