Her er lidt æblehygge til når dagen går på hæld og himlen er i et væld af røde og gyldne nuancer. Fjerne kernehuset æblerne og skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv
* hæl de brændte mandler på et stykke bagepapir og lad dem køle af. * lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig)
De har en knasende lækker top af grofthakkede mandler, kanel og et lille drys muscovadosukker. Imens vejes de tørre dele afog hældes over i den flydende del sammen med æblepulp
havrefløde/soyafløde) samt gærflager, garam masala og andre krydderier, du lige har ved hånden. interessant brød i hjemmet, eller en masse forskellige rester af grøntsager eller andet, som ville være perfekt i en gryderet
Ganachen er meget fyldig, ognogen ville mene de kun havde brug for et stykke. Tærten er vældig let at lave, og jeg prøvede den af til get togethermed køkkenpigerne fra Stjernelejren
Brødet smager rigtig godt og holder sig frisk længere end noget andet glutenfrit brød jeg er støt på - det bliver ikke tørt og kan sagtens spises (og nydes) uden at det nødvendigvis skal ristes på en brødrister først
* hæl noget soya på en stegepande. Elsker de her saltede mandler, de er så dejlige hurtige at lave. * lad det hele stå til soyaen er kogt ind og det ikke ser “vandet” ud længere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.