Super lækkert. -)4 personer3 spk. olivenolie 1½ spsk. karrypasta –den du bedst kan lide. -)400 g. udblødte og kogte Butterbeans – de store lidt flade hvide bønner
Tærte med spinat, porrer, skinke og feta. Jeg har altid haft noget for tærter. Det er dels fordi, at de kan laves i alle afskygninger og med alt form for fyld
grillede kartoffel”stænger” m. granatæble. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Jeg købte i lørdag en smuk Butternut Squash uden at vide hvad den skulle bruges til. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den sjove grøntsag og så til 14 kr
I dags inspiration til mad er måske ikke så velegnet som hverdagsmad, da den har en rimelig lang tilberedningstid, men i weekenden er den al tiden værd
Du kender den godt. den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken. Og er det overhovedet noget, som vi bleg-fede danskere skal blande os i
Som jeg tidligere har skrevet, så ELSKER jeg indisk mad, og jeg elsker at eksperimentere med at lave det selv, da jeg synes det er en sjov udfordring at kunne få de mange smagsindtryk til at spille sammen i en god smagsoplevelse
Valentines-middagen blev til en lækker kyllingelasagne lavet på fuldkornslasagneplader, kyllingeinderfilletter, spinat, forskellige grøntsager og bechamelsauce
Så ebber alt julehalløjjet mod enden, og jeg håber, at I alle har haft nogle rigtig gode juledage. ) Jeg mangler lige en julefrokost i dag, og så rør jeg ikke and, steg og brun sauce i endnu et år
Jeg er nu officielt arbejdsløs indtil 7. januar, og det giver heldigvis en masse dejlig fritid, selv om jeg også har meldt mig klar som vikar både på den skole, hvor jeg har arbejdet siden sommerferien, og på den skole hvor jeg starter til januar
Jeg så den anden dag denne spændende ret inde ved Line som har en smuk smuk blog. Jeg var hooked og den kom på madplanen i mandags selvom Tommi var noget skeptisk over banan og flødeskum samme´n med karry og kylling
Wok-mad er god mad, og jeg elsker når maden får et rigtig orientalsk udtryk. Denne ret indeholder en række asiasiske elementer, og hvor kinesisk den er, det kan nok diskuteres, men øst-inspireret er den i hvert fald
Denne pastaret hører til den i den absolut sunde ende. Den indeholder hverken ost, fløde eller bacon. Til gengæld har den naturligvis heller ikke den cremede smag, som de mere fede versioner har, men den er lækker og frisk, og et godt alternativ dertil