Vildt leverpostej opskrifter

Hjemmelavet leverpostej

Hjemmelavet leverpostej

Hjemme hos os er det gemalen der står for at lave hjemmelavet leverpostej. Giver 4 leverpostejer500 g finthakket svinelever180 g finthakket spæk50 g smør50 g mel1-2 dl mælk2,5-3 dl boullion1 lille æg1 dl vand1 løg - i små både1 lille fed hvidløg3 kvist frisk timian3/4 tsk stødt allehånde3-4 ansjosefileter2-3 tsk salt1/2 tsk kværnet sort peberSmør,mel, mælk og boullion bruges til en opbag. 4 leverpostej
Hjemmelavet leverpostej

Hjemmelavet leverpostej

Jeg har langt om længe fået en dreng som endelig vil spise rugbrød og allerhelst med leverpostej på. Opskriften og fremgangsmåden er blevet ændret lidt igennem årene, men efter min mening så er det altså den bedste leverpostej
Leverpostej

Leverpostej

Alle danskere ved nok godt, hvad leverpostej er. Leverpostej er en klassiker på et dansk frokostbord. Og man kan da også få en god, færdiglavet leverpostej
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag
Tunmousse med rejer og kold dressing

Tunmousse med rejer og kold dressing

lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Tærte m. skinke og porre

Tærte m. skinke og porre

Lun leverpostej. Yndlingstærten. Det her er en vindertærte. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

En voksende del af befolkningen vælger dog i disse år andre og mere kærlige former for ernæring, men det fjerner ikke det faktum, at trangen til frikadeller, leverpostej og andre kødretter, vi har spist i generationer, er lagret dybt i vore celler
ugens menu uge 32 – mums, madpakke!

ugens menu uge 32 – mums, madpakke!

Denne postej vinder på alle måder over den fede leverpostej. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Rugbrødet som min mor bager det

Rugbrødet som min mor bager det

Jeg har testet det hele Ost, leverpostej, avokado, rejer, æg, makrelguf, agurk, peanutbutter og banan, stegt torskerogn eller humus er bare noget af det, jeg putter på min rugbrødsmad
Æblekage med mandler

Æblekage med mandler

Det kommer man langt med i en børnefamilie, og en rugbrød med leverpostej er jo heller ikke sådan at kimse af
Glutenfri "rugbrød" med sorte ris

Glutenfri "rugbrød" med sorte ris

Brødet mætter utroligt godt og længe, det smager lige godt med leverpostej, ost eller marmelade. Vi har besluttet at prøve at spise glutenfrit i den kommende tid for at se, om det vil give effekt på symptomer, som kan være cøliaki
Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Jeg lavede 5 slags, nemlig leverpostej med bacon, dyrlægens natmad, æg og rejer, langtidsstegt flæskesteg med sprød svær og roastbeef
Den Perfekte Postej (GF, HCLF)

Den Perfekte Postej (GF, HCLF)

Dog kan købte postejer så som leverpostej ikke ligefrem anbefales, da den jo er fyldt med animalske produkter, mættet fedt, konserveringsmidler og alt mulig andet skidt
Hjemmelavet smørrebrød: Roastbeef

Hjemmelavet smørrebrød: Roastbeef

Som med smørrebrødet med leverpostej og bacon påvirkes sprødheden af de ristede løg af fugten fra resten af smørrebrødet, så hvis du vil have sprøde ristede løg, skal du lave smørrebrødet den dag, det skal serveres
Hjemmelavet smørrebrød: Dyrlægens natmad

Hjemmelavet smørrebrød: Dyrlægens natmad

Oftest laver jeg dog ikke så mange ad gangen, når jeg smører smørrebrød, da der skal være lidt af hvert, og de stykker, der bliver spist flest af, oftest er leverpostej med bacon og flæskestegsmaden
Grov hummus med persille

Grov hummus med persille

Man kan jo ikke have en vegansk madblog, der hedder noget med kikærter uden at have kikærteopskriften over dem alle, veganerens yndlingstilbehør, araberens leverpostej, fremtidens tunmousse