Vildand opskrifter

Grydestegt vildand

1 vildand. (beregn 1 vildand til 3 personer). Den optøede vildand gnides indvendig og udvendig med salt og peber og fyldes med 1 bdt persille. Vildanden brunes i en stegegryde i smør eller margarine sammen med 250 g champignoner. Hæld 2 dl bouillon og 1 dl fløde i stegegryden og steg vildanden ved svag varme ca. 105 minutterVildanden vendes efter ca halvdelen af stegetiden og tilsættes evt mere vædestegeskyen sies,jævnes og smages til med salt og peberVildand kan serveres med kogte kartofler og grøn salat. 1 vildand

Vildand

Der skulle saft i fryseren - og hvad finder jeg -yes - en gråand. Vildt er slowfood hjemme hos os. Det er aldrig rigtig slået an med rosastegt

Shiitake

I dag skal de bruges som tilbehør til grydestegt vildand. Shiitake svampe har været dyrket i over 1000 år i Kina- der er kun en uge til sidste salgsdag på mine