Valnødder med sukker opskrifter

Valnødde Brownie

Valnødde Brownie

valnødder, hakketPisk æg og sukker sammen til en luftig masse og kom herefter det smeltede smør i. Man er vel chokolade-addicted eller bare kvinde - eller hvad med begge dele
Snacks uden sukker

Snacks uden sukker

Blend til massen er ensartet, men stadig med struktur. I dag handler min video i januar-eventet om sukker
Æblekage med valnødder

Æblekage med valnødder

sukkerKagedej. 200 g sukker. Æblemos. 5 – 6 skrællede, udkernede æbler, f. eks. Ingrid Marie. ½ dl vand eller hyldeblomstsaft
Sund appelsinkage uden mel og sukker

Sund appelsinkage uden mel og sukker

med smæk på proteinerne og de sunde råvarer. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker). Den er åndssvagt nem at lave, og jeg er vild med, at rub og stub af alle råvarer blev brugt
Brownies med valnødder

Brownies med valnødder

Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Bland mel, kakao og valnødderne ( valnødderne skal være knuste, men ikke til pulver, bare mindre stykker) sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen"
Chokoladecookies med valnødder

Chokoladecookies med valnødder

Pisk det bløde smør med de to slags sukker og vanillekorn. Hold nu op – chokoladecookies med en god kakao, to slags chokolade og de lækreste, ikke-bitre valnødder
Syndig Brownie med valnødder

Syndig Brownie med valnødder

Pisk smørret luftigt medkokossukker og Sukrin Gold i en skål. Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i chokolademassen lidt af gangen og kom til sidst de grovhakkede valnødder i
Svampede squashmuffins med valnødder og lime-mascarpone-frosting

Svampede squashmuffins med valnødder og lime-mascarpone-frosting

Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og tilsæt så de resterende ingredienser. Jeg bagte både en kage og nogle muffins med den her opskrift, og begge var dejligt svampede og havde en fyldig smag af kanel og hakkede valnødder, der gik godt med den friske lime-frosting
Krydret græskarbrød med rosiner og valnødder

Krydret græskarbrød med rosiner og valnødder

Pisk æg og sukker luftigt og pisk derefter smeltet smør og græskarpure i. Det er derudover sødet med brun farin, krydret med kanel, kardemomme og nelliker og fyldt med saftige rosiner og ristede valnødder