et skvæt ahornsirup eller honning. En håndfuld valnødder, groft hakket. Hvis du følger med her på bloggen, har du måske efterhånden fundet ud af, at der i særdeleshed er to ting, jeg elsker
Nødder (pecannødder eller valnødder). ahornsirup. I aften skal jeg til sammenskuds julefrokost og jeg skrev mig op til at skulle tage en grønkålssalat med
Smelt smørret, kom ahornsiruppen i og stil til side til afkøling. Spinat, spidskål, gulerødder, æbler, citroner med skralden på, ingefær, mynte, ananas, broccoli – alt simpelthen
grønkålssalat med pærer og valnødder. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet medahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Heri har jeg blandet rød grape, lidt appelsin, røde druer, granatæble, efterårets valnødder fra haven og vendt salaten med en vinaigrette lavet af hvid balcamico, olivenolie og lidt ahornsirup
hasselnødder, valnødder eller paranødder. Jeg kalder dette en græskar-cheesecake i mangel af et bedre navn, for denne kage har selvfølgelig intet med ost at gøre
grofthakkede nødder (jeg brugte mandler, cashewnødder, hasselnødder og valnødder). Ahornsiruppen giver også müslien en virkelig god smag med lidt karamelnoter
Blend valnødder, mandler og tørrede tranebær semi-groft. Med mandel, valnød og tranebær. Hæld det hele i en skål og tilsæt vaniljesukker, ahornsirup og fuldkornshvedemel