Valnødder med ahornsirup opskrifter

Tre lags chokolademoussekage

Tre lags chokolademoussekage

I stedet for agavesirup, som jeg ikke ønsker at bruge eller har det godt med, har jeg brugt ahornsirup
Gulerodskage med frugtkød

Gulerodskage med frugtkød

Smelt smørret, kom ahornsiruppen i og stil til side til afkøling. Spinat, spidskål, gulerødder, æbler, citroner med skralden på, ingefær, mynte, ananas, broccoli – alt simpelthen
Mandel cookies med chokolade

Mandel cookies med chokolade

^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet medahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Julet rødkålssalat

Julet rødkålssalat

Heri har jeg blandet rød grape, lidt appelsin, røde druer, granatæble, efterårets valnødder fra haven og vendt salaten med en vinaigrette lavet af hvid balcamico, olivenolie og lidt ahornsirup
Græskar-cheesecake

Græskar-cheesecake

hasselnødder, valnødder eller paranødder. Jeg kalder dette en græskar-cheesecake i mangel af et bedre navn, for denne kage har selvfølgelig intet med ost at gøre
Super Crunchy Müsli

Super Crunchy Müsli

grofthakkede nødder (jeg brugte mandler, cashewnødder, hasselnødder og valnødder). Ahornsiruppen giver også müslien en virkelig god smag med lidt karamelnoter
Nødde-cookies

Nødde-cookies

Blend valnødder, mandler og tørrede tranebær semi-groft. Med mandel, valnød og tranebær. Hæld det hele i en skål og tilsæt vaniljesukker, ahornsirup og fuldkornshvedemel
Pærer med kanelcreme

Pærer med kanelcreme

Hak chokolade og valnødder groft. Vend pærestrimlerne medahornsirup i en stor skål så snart de er skåret ud