Normalt laver jeg min tunmousse efter denne opskrift, men da jeg ikke havde ingredienserne hjemme til det, besluttede jeg mig for at bikse en ny opskrift sammen – denne gang i en fedtfattig version uden fløde
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk tilforret) og mørbradbøffer med bløde løg
Som med LCHF som livsstil kan man gribe fat i en rigtig retro opskrift fra Karolines køkken. Vi fejrede nytårsaften i gode venners lag og skulle i år medbringe forretten
Jeg har selvfølgelig fået opskriften samt de hemmelige fif til, hvordan den bliver helt perfekt. Man kan sagtens spise sig mæt i denne fantastiske forret
Jeg har også længe haft en crawing efter tunmousse, så det står på listen over ting, jeg håber på at kunne prøve at spise inden for det næste års tid, når jeg tør tage chancen i forhold til min mave
Inden blandingen hældes i en stor skål smages den til. Serveres med brød, kapers og brøndkarse til. Forrettil 4 eller frokost til 22 dåser tun i vand3 blade husblas3 dl creme fraiche 18% eller 38%, hvis det skal være ekstra godt. Stiltunmoussentildækket i køleskab i mindst 5 timer