Tunbøfferne vendes i sesamfrøene og steges på panden i lidt smør. tunbøf. Må kun steges ca. 1 1/2 min på hver side , skal helst være lidt røde inden i ,da de ellers bliver tørre
M. m. d. e. t. k. a. n. l. s. å. g. o. v. æ. r. u. p. i. ,. f. D. c. E. h. (. b. y. ). ø. ". N. -. 4. 2. j. 1. 0. 3. L. /. S. F. P. K. H. 5. B. 6. V. 7. r l
Jeg er meget vild med tunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tun og atter tun. Hvis du spørger mig, må tunmousse meget gerne være dejligt cremet, have et friskt og syrligt strejf af citron og en salt undertone fra kapers
Jeg er kæmpe fan af tun, om det så er tunbøffer, tun på dåse el. Avocado/tunsalat. Posted on januar 12, 2015 by Ikoekkenet in Frokost, Sunde alternativer
En tunbøf eller tunsteak om man vil er det bedste stykke på tunen. Fordele ved tunbøffen. Tunbøffen er fyldt med næringsstoffer og protein og den er et glimrende alternativ til mere fedtholdige kød proteiner
Jeg har altid haft lyst til at prøve mig med tunbøf, da den jo ikke er helt som andre fiske. I foregårs var manden forbi torvehallerne og kom overraskende nok hjem med to lækre tunbøffer og en buket roser
Jeg købte en frisk tunbøf hos fiskehandleren, og det er ikke helt billigt. Når du tager din tun af, vender du den i sesam, inden du skærer tunbøffen op og lægger den på tallerkenen