Torsk i fad med pasta opskrifter

Pocheret torsk med basilikumcreme og pasta

Pocheret torsk med basilikumcreme og pasta

Læg fileternei et lille smurt, ovnfast fad, hæld hvidvin over og dæk fadetmedfolie. Servér torskenmedfriskkogtbåndpasta, broccolibuketter og basilikumcreme
Torsk a la italiano al forno

Torsk a la italiano al forno

Når fadet er fyldt hældes en god sjat olie over og der drysses medlidt havsalt og kværne peber over
Rødspættefilet i fad

Rødspættefilet i fad

Når man laver rødspættefiletifad kan man sagtens anvende en anden hvidfisk som for eksempel sej, torsk eller kulmule og kun fantasien sætter grænser i forhold tilhvilken slags tilbehør der skal medifadet

Fiskeruller med torsk, laks og smøreost

Kom den rullet fiski et ildfastfad smurt medlidtolie og kom det i ovnen i ca. Til vores fiskerullerfikvi en lækker couscous salat, men jeg er sikker på at små asparges kartofler eller en omgang friskpasta er lige så godt
Tab 5 kg inden jul – og det er ikke nok at smide tøjet

Tab 5 kg inden jul – og det er ikke nok at smide tøjet

Torskmed æg og grønkålssalat. Et fadmed fem forskelligt slags rå grønt. Udskiftpastamed grøntsager ispirilizer (en lillemaskine som du kan lave grønt om til lange pasta snore – squash er mest pastalignende)

Torsk shiromiso

Læg den imisomarinaden og lad den trække natten over i et ovnfast fad. Server med let syltet grøntsager

Kyllingebøf med mangosalat

Torskmedspinatkompot, ostefritter og rabarbersovs. Gratineretkyllingefarsmedpastaifad. Servér mangosalat og kogt pastatil de færdigstegtekyllingebøffer, og top med en klat skyr

Parmesangratineret mørksej svømmende i karryfløde

ben fra mørksejen, og læg mørksejen i et ovnfast fad. Sej med pesto og pasta. Det er ikkesidste gang, vi har fået denne ret – især karryfløden som medgarantivil være lækker til andre retter også … måske tilkylling

Dampet laks med indisk spinat

Pasta og rejer medtorsk. Hæld hvidvineni et ovnfast fad. Her med let og lækkert tilbehør. PrintThis Post

Bagt mørksej på grøntsagsbund

Hæld gulerødder, blomkål og bouilloneni et ildfastfad. Pensl fiskenmedolivenolie, og krydr meddild, salt og citronpeber