Tipo opskrifter

Opskrift på Fladbrød

Opskrift på Fladbrød

Min opskrift på fladbrød er som sagt med lidt gær og jeg kan godt lide at blande lidt almindelig hvedemel med tipo 00 mel, men man kan sagtens nøjes med den af slagsen. 150 gram tipo 00 mel ( eller erstat med alm. 150 gram tipo 00 mel ( eller erstat med alm

Luftige grovboller

600-700 gram hvedemel ( jeg brugte halv af Tipo 00 og halv almindelig god hvedemel. 600-700 gram hvedemel ( jeg brugte halv af Tipo 00 og halv almindelig god hvedemel
Italiensk flutes

Italiensk flutes

500 g tipo 00 mel. 500 g tipo 00 mel. En flûte så lækker og sprød, et knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage
Majsboller

Majsboller

De her majsboller er meget luftige, dels på grund af brugen af tipo 00 mel, men også fordi jeg har valgt at bruge surdej i dem. De her majsboller har lidt inspiration fra italiensk durum brød, hvor jeg bruger en blanding af durum og tipo 00 mel sammen med majsmelet. 5 dl vand - 10 gram gær - 1 spsk ahornsirup - 1 dl surdej - 1 spsk flagesalt eller 1/2 spsk groft salt - 400 gram tipo 00 hvedemel - 250 gram fin durummel - 150 gram majsmel - 2 spsk olivenolie - kan evt. 5 dl vand - 10 gram gær - 1 spsk ahornsirup - 1 dl surdej - 1 spsk flagesalt eller 1/2 spsk groft salt - 400 gram tipo 00 hvedemel - 250 gram fin durummel - 150 gram majsmel - 2 spsk olivenolie - kan evt
Ravbrød

Ravbrød

Det er et brød der låner lidt fra de helt klassiske italienske filone brød, med masser af tipo oo mel, ølandshvede og surdej, ligesom der bruger lidt rapsolie til at give et lidt blødere brød
Foccacia med timian og havsalt

Foccacia med timian og havsalt

Det er en langtidshævet dej som er blevet lavet dagen før og så med italiensk mel tipo 00 mel, som er med til at gøre brødet super lækkert pga. 155 g italiensk mel tipo 00. 155 g italiensk mel tipo 00
Pizza på grillen

Pizza på grillen

300-350 g durummel - gerne tipo 00. 300-350 g durummel - gerne tipo 00. Lørdag aften fik vi en grillet kalvecuvette og pølser, og da vi begge var mætte, var der en pølse og lidt kød i overskud
Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

tipo 00 mel, bagerens hvedemel eller andet hvedemel med 12 g. tipo 00 mel, bagerens hvedemel eller andet hvedemel med 12 g
Hurtigt Hvede Grydebrød

Hurtigt Hvede Grydebrød

Det er et brød der indeholder en lille smule fuldkornsmel, men ellers ikke andet end hvedemel og tipo 00 hvedemel. Man kan sagtens lave det på ren hvedemel, men jeg syntes at brødet bliver ekstra luftigt med tipo 00 mel. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning
Pizza på gasgrill – BeefEater rocks!

Pizza på gasgrill – BeefEater rocks!

500 g Tipo 00 italiensk hvedemel. 500 g Tipo. Mænd er gadget freaks – punktum. Derfor er det næppe gået nogens næse i min omgangskreds forbi, at jeg har anskaffet mig en gasgrill
Nemt Foccacia med timian og rosmarin

Nemt Foccacia med timian og rosmarin

1 kg hvedemel (helst italiensk tipo 00 eller andet hvdemel med højt glutenindhold). Opskriften er tyvstjålet fra bogen Meyers Bageri, men er så god og nem, at den også skal deles her
Verdens bedste brød med havregryn

Verdens bedste brød med havregryn

10 dl mel (gerne tipo 00). 6 dl lunkent vand. 2 dl havregryn. 1 tsk salt. 1 klump gær, på størrelse med en ært
De allernemmeste morgenboller – opskrift

De allernemmeste morgenboller – opskrift

Jeg vil dog anbefale at holde fast i at bruge tipo 00-mel, som bidrager med saftighed og giver en fantastisk god konsistens. 450 g tipo 00. 450 g tipo 00
Focaccia – også til sandwich

Focaccia – også til sandwich

500 g Italiensk tipo 00 bagemel. 500 g Italiensk tipo 00 bagemel. Focaccia – også til sandwich. Udgivet den 17
MORGENMADS - PIZZA

MORGENMADS - PIZZA

650-750g Hvedemel (Tipo 00). Tipo 00 hvedemel tilføjes, til dejen bliver samlet og lind. 650-750g Hvedemel (Tipo 00)
Kartoffelpizza

Kartoffelpizza

400 g tipo 00 hvedemel – det er på eget ansvar at bruge almindeligt hvedemel. Hvad er tipo 00 mel. Tipo 00 mel er finmalet hvede, der optager vand bedre end almindeligt hvedemel