Som tilbehør fik vi Hasselbach kartofler, drysset med sesamfrø, og kogte grønne bønner. Sådan et stykke kræver respekt og nænsomhed – gammeldags dyder – og derfor også gammeldags tilberedning, der lader kødet spille den absolutte hovedrolle
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
I dag har menuen stået på mørbradgryde eller i dette tilfælde nærmere betegnet mørbrad i fad. Retten kan laves i en gryde eller som jeg i dette tilfælde gjorde i ovnen, det bestemmer du selv
Til det saftige stykke amarikanske mørbrad var der naturligvis en masse lækkert tilbehør. Tilbehør. hvidvinsdampede torsk, blev denne top saftige mørbrad serveret til nytårsaften
Tilbehør. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Når pastaen eller hvad du nu vælger som tilbehør er ved at være færdigt tages gryden af blusset. Oveni hatten har jeg tilladt mig, at ændre lidt i opskriften og jeg har derfor tilsat champignon, da det er min ynglingsgrøntsag