Varm rapsolien i en dyb pande og brun mørbradbøfferne. Ikke at det gør den store forskel pointsmæssigt, men jeg "måtte" altså afprøve den for mig nye madlavningsfløde, som viste sig at være ret god
Indviklet mørbradalasaltimbocca. Det skal ikke være alt for indviklet at lave god mad – men det er heller ikke ret indviklet at omvikle en hel mørbrad fra en glad og fritgående gris (før den kom i fryseren altså) med salvieblade og bacon og helstege den
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Læg emmentaler og et salvieblad ovenpå. Læg dem på et fad med skærefladen opad og pynt med salvie. Kyllingebryst álasaltimbocca6 kyllingebryster6 skiver parmaskinke6 skiver emmentaler1 bundt salvie6 tandstikkerHavsalt og peberOlivenolieLæg en skive skinke på bagsiden af hvert kyllingebryst
½ dl masala, sherry el. Lad det lige koge op. Server en god salat til. ½ dl masala, sherry el. 1 lille håndfuld salvieblade. 1 lille håndfuld salvieblade
Bred mørbraden ud og bank den let med håndroden. Rul mørbraden sammen om fyldet. Læg mørbraden øverst. Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået
Et taknemmeligt stykke kød at lave hurtigt, nemt og mange forskellige retter af, er svinemørbrad. Jeg snørede den med hvid bomuldssnor og lagde derefter bacon rundt om
Endelig kan du selvfølgelig også lave dejen selv. Indbagt mørbrad -Alle mørbrad kan indbages. Jeg finder tilfredsstillelse nok i at bruge en færdiglavet butterdej
Drys med salt og peber og ladmørbraden køle af. den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagen og alligevel gav den et lille festmadspift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.