Hertil smager chilipastaen så ufattelig godt, at du ikke skal være bleg for at bruge den i alskinds retter – for eksempel som dip til grøntsagsstænger, i en skøn tomatsuppe, stir-fry retter eller på den frække thailandske facon i en vandmelonssuppe
Thailandsk omelet – Hemmeligheden bag en god omelet. by Anabell Posted on oktober 22, 2011. I Thailand, er det ikke ualmindeligt at spise varm morgenmad
Her kommer opskriften på en ganske velkendt og populær thailandsk ret, som jeg er særligt glad for. Retten hedder “Pat-Ka-Phrao-gai” på thailandsk, hvis i nu lige skulle komme forbi Thailand en dag
Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske