Thailandsk agurkesalt
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 11 rødløg
  • 19 spsk. lagereddike
  • 13 spsk. sukker
  • 13 dl. kogt vand
  • 1 Lidt salt og peber
  • 11/2 frisk chili
  • 1 Evt. koriander til pynt
  • 1 Ingredienser: 1 agurk 1 rødløg 9 spsk. lagereddike 3 spsk. sukker 3 dl. kogt vand Lidt salt og peber 1/2 frisk chili Evt. koriander til pyntBegynd med at vaske agurken og skær enderne af. Du kan enten skrælle agurken eller lade være. Del agurken på langs, og skrab kernerne ud med en teske. Skær derefter agurken i tynde skiver på 2-3 mm. Eddike og sukker opløses i det kogende vand. Smag evt. på blandingen – den skal balancere mellem det sure og det søde. Tilsæt salt, peber, chili, rødløg og agurk og stil den i køleskabet (gerne 1 time inden servering, så den kan trække lidt, men det er ikke strengt nødvendigt) Drys evt. lidt friske korianderblade over inden servering.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.