Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Olien skal være tilstrækkelig varm inden forårsrullerne sænkes i. 20 ark forårsrulledej (kan købes hos kinsesiske, thailandske købmænd eller i Supebest). 20 ark forårsrulledej (kan købes hos kinsesiske, thailandske købmænd eller i Supebest)
Til gengæld minder de om thailandskeforårsruller, hvilket heller ikke er så mærkeligt taget i betragtning, at de to køkkener er meget inspireret i hinanden
En anden gang ville jeg nok pakke dem ind til små forårsruller istedet. Dagens menu. Jeg har før smagt disse vietnamesiske ruller på sushi steder, og har længe gået og tænkt på at lave dem selv
vietnamesiske forårsruller m. vietnamesiske forårsruller. Vietnamesiske forårsruller laves med ”omslag” af tynde risplader (købes i orientalske butikker eller store supermarkeder)