Varm tortilliaerne og server med fintskåret salat, syltede chili, kylling og guacamoleTORSDAG. (gem ca 1/4 kylling til onsdag)TIRSDAG. Drys revet ost over pandekagerne og gratiner dem i ovnen i 15-20 min tilosten er smeltet og fin gylden. Serveres med 6 tomater skåret i skiver og dressing af 1 dl creme fraiche, 1 dl flødeost, en håndfuld hakkede valnødder, 1 fed finthakket hvidløg og salt og peber. Svits grøntsagerne i 1 spsk olie og tilsæt kyllingen. Smag til med 1/1 tsk stødt spidskommen og salt. Mas avocadkødet sammen med limesaft, 1/4 tsk sukker, 1 lille finthaffet løg og smag til med salt. Tilsæt 2 lauerbærblade og safran og steg i ca 1 min. Tilsæt 1 dåse tomater. Tilsæt 4 dl hvidvin, 1 dåse tomater, tomatpure, 4 dl vand, 1 kvist timian og salt/peber. Kog 1 1/2 kg rodfrugter meget møre UDEN salt- mos dem sammen med ca 4 dl varmt mæl og et par spsk smør og smag til med salt og peber. 1 dl flødeost