Tomatsalat med nektariner, pesto og feta / Rødbederåkost med nøddedrys / Kålsalat med avocado, grape og saltede mandler / Asiatisk grøn salat med lime-ingefærdressing / Melonsalat med mynte og cashewnødder
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Syltede jordbær. Søde mandler. Mandler så det passer ( en god håndfuld ). Smeltede sukrin forsigtigt, rørte smør i og lod det bruse af, kom mandlerne i og kogte under opsyn i ca
Vend flødeskum og mandler i og smag til. 4 syltede pærer i egen lage. 25 g smuttede grofthakkede mandler. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 4 syltede pærer i egen lage 1 spsk finthakkede friske mynteblade ¼ dl lage fra pærerne 8 makroner Creme 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% ½ dl lage fra pærerne 4 tsk flormelis 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% - pisket til et let skum 25 g smuttede grofthakkede mandler Pynt friske mynteblade
Hak de brændte mandler fint, hvor efter den mørke chokolade tempereres. Overtræk marcipankuglerne i chokoladen og rul dem i de finthakkede brændte mandler
mozzarella, syltede peberfrugter, dressing og hjemmelavet brødcroutoner. saltede mandler). Brombær smager ikke bare fantastiske, de giver også bare et fantstisk look
Sojasauce (tamari for glutenfri variant), syltede ingefær og wasabi. Tangsalaten serverer jeg med fintsnittet radiser og stegte pinjekerner eller mandler
Dertil sprøde hvide asparges, syltede rødløg, samt ristede mandler. Syltede rødløg. Syltede rødløg. 100 gram mandler (ristes ved 160 grader i ovn, indtil de er. 2) Syltede. 100 gram mandler (ristes ved 160 grader i ovn, indtil de er
sellerimos, ristede rosenkål og syltede brombær. ret Forunderlig snebold & Mandler. Det er blevet december, hvilket betyder, at det er tid til at bruge juleøl i maden
Start med at riste mandlerne på en pande. Grannåle blendes fint med de ristede mandler. De smuttede og blendede mandler – HUSK AT GEMME EN HEL – røres i