Brødet er perfekt som tilbehørtil aftensmaden eller til tapas med pesto til. Det kan godt være du tænker det lyder næsten til at være for nem og der skal jo ikke ret meget i opskriften, men brødet smager så lækkert og det er krydderierne du kommer oven på eller i brødet er gør det ekstra lækkert
-) Men hvad skal vi have af tilbehør. En af de retter som vi skulle være med til, at lave var blandt andet en cannelloni med et fyld af svampe, hjemmelavet ricotta og toppet af med tomatsovs
Risotto med svampe. Risotto spises som regel som tilbehør eller som en forret. Jeg er ikke vild med ris – altså løse ris – men sådan nogle som er klistret godt sammen til en nærmest sovseagtig ting … se det er lige mig
Endvidere halverede jeg pastamængden og tilsatte også hvidløg og svampe. Jeg serverede hamburgerryggen som tilbehør, og tilsatte i stedet sprødstegt bacon til retten
Rensdyrmossen var friteret, og smagt til med karl-johan svampe. Mos og karl-johan svampe. Vi var begge meget overraskede over hvor fantastisk et spejlæg egentlig kunne smage, med det rette tilbehør
rødvinssauce, hele, stegte svampe og forårsløg og kogte kartofler. Tilbehørtil stegt andebryst. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften
Den bliver dejlig cremet og blød, og komplimenterer efter min smag rigtig godt svampene. Menuen står på æggekage, bagt i ovnen, for så kan man nemmere lave en portion som passer til én person
svampe. En postej er også en god løsning, fordi man kan spise alt tilbehøret. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th