Surdej claus meyer opskrifter

Surdej - dag 1

Surdej - dag 1

endnu, siger Meyer. Surdejen i gang. den over i mit fine nye ”surdejs-glas”. længerevarende surdejs-forhold (
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Denne opskrift er nem at gå til, og den kræver ingen forberedelser i form af surdej eller fordej – dog skal dejen koldhæve i min
Morgenfrueboller

Morgenfrueboller

Boller med surdej er tilsat noget mindre groft mel end ellers, men da det er ret nyt for mig at bage på denne måde, så har jeg undladt at afvige alt for meget fra den originale opskrift fra ClausMeyer
varme hveder

varme hveder

Opskriften foreslår at lave en fordej dagen forinden, men jeg tilsatte i stedet en sjat af min surdej for at give lidt ekstra smag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg lavede selv min surdej efter ClausMeyers opskrift. Den kræver en surdej, som man enten selv kan lave eller kan få af nogen som har en
Claus Meyer mysliboller

Claus Meyer mysliboller

Så var jeg sku' finde på noget at bage, så jeg ku' få brugt surdejen og valget faldt på mysliboller fra bogen Meyers bageri
Surdej

Surdej

Det er jo de lækre surdejsbrødClausMeyer er særligt kendt for, og jeg har længe ville springe ud i det
Meyers rugbrød

Meyers rugbrød

Da vi i weekenden var i Årstidernes gårdbutik, købte jeg en bøtte surdej. Opskriften er fra ClausMeyer og så har jeg selv tilsat græskarkerner
Surdej

Surdej

Jeg fandt mange forskellige opskrifter på nettet men valgte ClausMeyers opskrift, da den virkede meget simpel eller jeg skulle måske  hellere kalde den idiotsikker
Surdej

Surdej

Den surdej, som jeg har valgt, har jeg lånt fra ClausMeyers "Meyers Bageri" - nu er det så bare om at væbne sig med tålmodighed og vente på at dejen bliver sur, så jeg kan begynde at bruge den
Surdej

Surdej

I foråret købte jeg ClausMeyer "Meyers bageri". I denne bog er der 3 surdejs opskrifter og nu er den ene sat igang. 10 -14 dage vil det tage at gøre surdejen klar til bagning
Maltbrød

Maltbrød

Rør gæren ud i vandet og tilsæt surdejen under omrøring. Grundopskriften og hævetider osv er taget fra en ClausMeyer opskrift men så har jeg skiftet nogle ingredienser ud og tilsat nogle
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Jeg har købt ClausMeyer's bog om brød - Meyers Bageri. Jeg startede med at lave en surdej fra bunden, som Meyer beskriver det i bogen, men jeg kunne ikke rigtig forlige mig med den der surdej, der skulle stå på mit køkkenbord og se uappetittelig ud, så den røg i vasken
Speltbrød med en god krumme

Speltbrød med en god krumme

surdej – se info længere nede*. Dette brød har jeg lavet efter opskrift fra ClausMeyer. Jeg lader brødet koldhæve i mit soveværelse, så jeg ikke behøver at dobbelthæve brødet om morgenen, som Meyer skriver
Weekend!

Weekend!

Det er ClausMeyer der har lagt opskrift til, man starter dag 1 med at sætte gær, vand og rugmel over til surdej, på dag 2 blander man alle kerner med vand og på dag 3 blandes de to dele og salt tilsættes, det hæver og så en tur i ovnen