Så man kan faktisk bage brød kun på surdej, men det kræver en del øvelse. SURDEJ. For mig var det noget vand, gær, salt og mel klasket sammen, og tju bang, så var der et brød
Derfor bruger jeg lidt mere gær end ved langtidshævning, men ikke så meget at brødet for gærsmag. Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej
Normal bager jeg brød med surdej, men dette brød er bagt uden surdej. Mest fordi jeg ikke lige havde en surdej der var klar da jeg skulle bage, og så skulle det bare gå hurtigt
Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Et francescone brød er et italiensk surdejs lavet med en biga, som man starter dagen inden. bare bruge surdej i stedet, men det fungerer rigtig godt med en biga, som er lidt mildere i det
Bland ingredienserne til dit yndligsrugbrød i resten af surdejen og brug røremaskinen flittigt. Jeg startede min egen surdejen fra bunden, plejede den og passede den, til den blev moden
Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig