Hokkaidosuppe. Det er også nu de dejlige varme supper skal laves og nydes. Jeg elsker hjemmelavet suppe, og græskarsuppe er en perfekt måde at starte efteråret på
Jordskokke/ Hokkaidosuppe. ) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggen og fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
Græskarsuppe med for eksempel hokkaido er super skøn, men butternut gør det absolut lige så godt. Denne opskrift med butternut, løg, ingefær og god grøntsagsfond har masser af smag, og tager ingen tid at lave
Vi går en (u)hyggelig tid i møde, hvorfor så ikke nyde den med denne velsmagende græskar suppe. Når alle grøntsager er møre, tages gryden af varmen og suppen blendes med stavblender
I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Hvis du ikke allerede ved det, så er jeg ret stor fan af hokkaidogræskar – især i form af hokkaidofritter, en lækker hokkaido-lasagne eller i en skøn suppe som her