Det er jeg egentlig godt tilfreds med, ikke fordi jeg er tilhænger af at vi skal fylde vores børn med slik og kager, men fordi at jeg tror vi skal gøre en indsats for, at lære vores børn gode og sunde vaner
Rør farin medolie og pisk æggene i et ad gangen. Derfor har jeg ændret lidt på ingredienserne i min gulerodskage, så der er mere gulerod i og derudover er noget af hvedemelet skiftet ud med grahamsmel og havregryn
Men den er uimodståelig lækker, nem at lave og man kan jo næsten sige, at den er sund(. Lige siden en af mine kollegaer have gulerodskagemed på arbejde i anledningen af hendes fødselsdag, har jeg haft lyst til den kage
Det blev en gulerodskage - næsten efter min mors opskrift, bare med erstatning af noget af olien i form af fromage frais, så den blev lidt mindre usund
Rør ½ bakke Philadelfia smøreost sammen med flormelis til det får en god 'cremet' glasurkonsistens. (Kan også laves med revet squash eller græskar - denne er en ældgammel biodynamisk version, som vi fik af Idas dagplejemor Janne i Birkerød)2 dl sundolie, fx. tidselolie, rapsolie eller hørfrøolie300 g
En af mine kolleger på jobbet vælger altid gulerodskagen, hvis der serveres to kager, (hvor af den ene er en gulerodskage) med ordene "Jeg kan lige så godt nuppe den sunde"