Kagen skal være ret blød men dog sammenhængende Lav glasur af sukrinmelis, lidt citronsaft og vand. 4 æg 100 g sukrin1 tsk vanillepulver 200g blendede hasselnødder2 spsk kakaopulver1/2 dl kokosmel1 knsp salt1 tsk bagepulver80 g smeltet kokosolie 100 g smeltet mørk chokolade (70-75%)1/2 dl friskbrygget kaffeTopping
Efter jeg lige har lavet opskriften på mine sukkerfri flødeboller , tænkte jeg at denne opskrift burde være forholdsvis nem at lave i en sukkerfri og ernæringsforbedret udgave, da en af de letteste kager at gøre sundere, er netop chokoladekager
Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekage med en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)
Men kanelsnegle er måske ikke lige det første man forbinder med sund mad. Til glasur. Men som den trofaste læser måske har fået indtryk af, så er sund mad, i mine øjne, mere end grøntsager og gulerødder
Jeg har nævnt det så mange gange før – ud med tilsat sukker og andre energiforladte ingredienser og ind med fibre, proteiner, vitaminer og sunde fedtsyrer
Lad chokoblandingen afkøle let og hæld den over lagkagen, så den fordeler sig som glasur. Hurra – i dag begynder sommeren for alvor, og det skal da fejres
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
en svampet krydderkage med sirupslag i midten og tyk glasur og en tærte med bærgele og cashewskum. Uanset om vi vil begrænse risikoen for smitte med farlige sygdomme, nedbringe vores CO2-udslip, stoppe med at deltage i dyremishandling, forbedre vores chancer for at leve sundt og længe eller nedbringe vores ressourceforbrug til et bæredygtigt niveau, så er den plantebaserede livsstil en del af løsningen