Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder
Blend dadlerog banan ensartet/glat med mælk, æg, kokosolieog vanilje i en foodprocessor. Så den her opskrift, har jeg før brugt til at lave brownies med
Hvis denne brownie var blevet serveret for mig, havde jeg aldrig gættet, at den både er glutenfri ogsukkerfri, og derfor (næsten) kan kategoriseres som sund
Pynt kagenmed lidt hakkede blandede nødder og lidt kokosmel eller kokoschips, hvis du har det. Befri dadlerne for sten og blend dem sammen med bananerne i en foodprocessor
Du kan også bruge almindelig sukkerfri kakao fra supermarkederne, men jeg vil dog altid anbefale at man vælger en økologisk variant, hvor der er taget hensyn til naturen og menneskerne bag produktionen af kakaobønnerne
Den er altså både glutenfri, laktosefri, nærmest sukkerfriog faktisk også vegansk. Kagen kan sagtens spises alene, fx skåret ud i små barer eller bidder til en sund snack, men jeg vil nu alligevel foreslå dig at toppe med den raw chokoladeganache lavet på peanutbutter, kokosolie, kokossirup og kakao
Hak nødder og chokolade groft, resultatet er bedst mednogle store stykker i kagen. Blend dadlerog banan ensartet/glat med mælk, æg ogkokosolie i en foodprocessor