Andebrystet snittes i skindet og steges derefter på skindsiden. Nu pande eller woksteges grøntagerne i olie, og der startes med de grøntager som kræver lidt mere tilbedringstid
Champignon steges på en pande ved høj varme, så de får en dejlig brun farve. I morgen tror jeg vi skal en ret med andebryst, ingefær og grøntsager - skal bare lige have overvejet hvilke krydderier der skal bruges
Salat af foiegras med lufttørret andebryst og syltede kastanjer. Vi bestilte bord via TripAdvisor dagenfør, det kan være smart for det er ofte fult på de populære spisestedene
I torsdags var jeg sent på arbejde, så det blev ikke til Mortens and den aften, lørdag var dagen så, hvor jeg ville lave and og orkede alligevel ikke den helt store langtidssteget andesteg, så det blev til andebryster i stedet for
2 andebryst1 iceberg salat2 cm ingefær2 fed hvidløg2 røde chili3 forårsløg1 appelsin1 håndfuld mandlerPinjekernerKokosolieJeg ridsede andebrystet og gned det med Himalaya salt. De blev stegt på weberen på en stegeplade ved høj temperatur 8 min på skinsiden og 3 min på kødsiden. Pres saften ud af resterne og gem demAnret andebrystet ovenpå salaten og overhæld andebrystet med appelsinsaftenVærsgo simpelt men lækkert 2 andebryst
Smager herligt og tager ikke hele dagen. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst
Smager herligt og tager ikke hele dagen. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst
2 andebryst1 iceberg salat2 cm ingefær2 fed hvidløg2 røde chili3 forårsløg1 appelsin1 håndfuld mandlerPinjekernerKokosolieJeg ridsede andebrystet og gned det med Himalaya salt. De blev stegt på weberen på en stegeplade ved høj temperatur 8 min på skinsiden og 3 min på kødsiden. Pres saften ud af resterne og gem demAnret andebrystet ovenpå salaten og overhæld andebrystet med appelsinsaftenVærsgo simpelt men lækkert 2 andebryst
Men nu galt det turens højdepunkt, middagen i Slotskøkkenet. Vi ankom til slotskælderen som de første gæster denne aften og en tjener bød os venligt velkommen og førte os forbi det åbne køkken hvor brigaden med Claus Henriksen i spidsen stod klar til at servicere os
Til opskriften har jeg købt et par Deluxe Berberi andebryster, som jeg har givet et par minutter på skindsiden på en varm pande, smurt med en tør rub af blandt andet brun farin, kanel og røget paprika og langtidsbagt i ovnen