Langtidshævede nemme grovboller med speltmel, hvedemel, solsikkekerner, ruggryn og hørfrø. speltmel (du kan selv vælge om det skal være fuldkorns speltmel
speltmel. Tilsæt dernæst fiberbageblandingen, speltmel, speltflager samt bær og nødder g rør grundint, hvad enten det bliver gjort med gaffel eller en elpisker med dejkroge
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
mandler 2 dl kogte speltkerner5 revet gulerødderFuldkornsmelHvedemel eller sigtet speltmel, så dejen hænger sammenMængdeangivelsen er vejledende – du kan selv tilføre mere eller mindre af de enkelte ingredienser
Resten af speltmelet tilsættes lidt af gangen, og dejen æltes til sidst godt igennem. 200 g økologisk grahamsspeltmel*. 550 g økologisk sigtet speltmel*. Alle ingredienser minus 300 g speltmel røres sammen. 200 g økologisk grahamsspeltmel*. 550 g økologisk sigtet speltmel** = Urtekram produkt
Lækre, langtidshævede grovboller. 850 g Speltmel. Start med at opløse gæren i vandet. Tilsæt herefter olivenolien, mælk, 2 æg og salt - pisk til æggene er helt opløst i massen og tilsæt herefter lidt efter lidt melet til det bliver en ælte-klar dej