Speltmel grovboller opskrifter

Verdens bedste speltboller

Verdens bedste speltboller

Nå, men bollerne, som jeg altså vil påstå er nogle af de bedste, jeg nogensinde har bagt, er lavet på speltmel, som min mave rigtig godt kan lide
Langtidshævede grovboller

Langtidshævede grovboller

Langtidshævede nemme grovboller med speltmel, hvedemel, solsikkekerner, ruggryn og hørfrø. speltmel (du kan selv vælge om det skal være fuldkorns speltmel
Noahs grovboller. 10 stk.

Noahs grovboller. 10 stk.

-)3 kopper fint eller groft speltmel eller grahamsmel1 kop havregryn½ kop sesamfrø½ kop øko rosiner eller anden tørret frugt25 g
Vegetarburgere med søde kartofler og bønner

Vegetarburgere med søde kartofler og bønner

 Dertil hjemmebagte grovboller af spelt- og rugmel som mættede rigtig godt. 4 søde kartofler2 dåser røde bønner (dåse)Sigtet speltmel efter behovEn smule rugmel(

Grove Müsliboller

speltmel. Tilsæt dernæst fiberbageblandingen, speltmel, speltflager samt bær og nødder g rør grundint, hvad enten det bliver gjort med gaffel eller en elpisker med dejkroge
Koldhævede boller

Koldhævede boller

fin speltmel. Grovboller. 4,5 dl. vand. 25 gr. gær. 200 gr. 300 gr. hvedelmel special. 2 spsk. rasp olie. 1 dl. hørfrø. solsikkefrø
Hytteost/Keso boller

Hytteost/Keso boller

Utroligt gode grovboller med hytteost/keso. Speltmel fuldkorn / fullkornsdinkel3 dl Speltmel fin / dinkelsiktVarm mælken til 37 C og bland gæren i

Grovboller til den aktive!

mandler  2 dl kogte speltkerner5 revet gulerødderFuldkornsmelHvedemel eller sigtet speltmel, så dejen hænger sammenMængdeangivelsen er vejledende – du kan selv tilføre mere eller mindre af de enkelte ingredienser

Koldthævede grovboller

Resten af speltmelet tilsættes lidt af gangen, og dejen æltes til sidst godt igennem. 200 g økologisk grahamsspeltmel*. 550 g økologisk sigtet speltmel*. Alle ingredienser minus 300 g speltmel røres sammen. 200 g økologisk grahamsspeltmel*. 550 g økologisk sigtet speltmel** = Urtekram produkt

Sunde og lækre pølsehorn

Lækre, langtidshævede grovboller. 850 g Speltmel. Start med at opløse gæren i vandet. Tilsæt herefter olivenolien, mælk, 2 æg og salt - pisk til æggene er helt opløst i massen og tilsæt herefter lidt efter lidt melet til det bliver en ælte-klar dej