min yngste datter havde meget lidt tålmodighed med sin mor, der liiiige skulle have taget et par billeder til bloggen inden vi kunne sætte tænderne i bollerne
Resten tilsættes og dejen æltes godt. Æltes igennem igen og formes til boller der hæver ½ time. grahamsspeltmel , grahamsmel eller fuldkornsmel100 g. med vand eller ægBages ved 180 grader i 20 minutter De smager bare godt
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. hvedemel+ kerner og frø til drys (efter eget valg)Rør gæren ud i det kolde vand og kom olie, sukker og salt op i også
H. v. i. s. d. u. g. e. r. n. l. f. k. b. a. t. o. m. ,. å. p. h. æ. D. y. ø. -. 1. 2. 4. 3. ½. 5. /. 0. (. ". j. ). S. T. G. R. 6. N. L. P. I. B. c. A. C
Grovbollermed surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
J. e. g. b. a. r. l. t. i. d. s. v. m. n. o. -. ,. j. p. æ. k. h. f. å. y. (. D. I. u. c. ). ø. T. R. O. C. 2. 0. 4. 1. 5. /. F. P. 3. H. L. ½. E. 8. M. S. x. w. 7. =. &. K
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Og så har de en lækker smag sammen med en lækker sprød skårpe. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Rør gæren og salt ud i vand, derefter kan honning, mysli og hørfrø tilsættes. Du kan lige prøve at banke lidt på en i bunden og den skal lyde hul, hvis de får for lang tid bliver skorpen hård
Pensel bollerne med sammenpisket æg og drys evt. med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Der er ikke noget der dufter så godt og spreder så meget hygge på en mørk onsdag aften, som nybagte boller
Det kom der denne lækre æbelkage ud af som jeg serverede lun, med flødeskum. Det er en drømmekage-dej men den kan bruges til meget andet i en hurtigt vending og efter hvad skabene byder på af indhold/ingredienser
J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. -. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.