Grovboller med speltmel opskrifter

Verdens bedste speltboller

Verdens bedste speltboller

Koldthævede grovboller. Andet end en søndag morgen med Børsen Pleasure, en god kop kaffe og hjemmebag, of course…
Langtidshævede grovboller

Langtidshævede grovboller

Langtidshævede nemme grovbollermedspeltmel, hvedemel, solsikkekerner, ruggryn og hørfrø. hvedemelOpløs gæren i vandet med en ske eller et piskeris
Noahs grovboller. 10 stk.

Noahs grovboller. 10 stk.

En opskrift jeg har brugt i 30 år og jeg bliver ikke træt af den - den er oprindelig fra et medlemsblad fra miljøgruppen NOAH. -)3 kopper fint eller groft speltmel eller grahamsmel1 kop havregryn½ kop sesamfrø½ kop øko rosiner eller anden tørret frugt25 g
Vegetarburgere med søde kartofler og bønner

Vegetarburgere med søde kartofler og bønner

 Dertil hjemmebagte grovboller af spelt- og rugmel som mættede rigtig godt. Vi var tre til bords og fik testet den flotte opskrift på vegetarburgere med søde kartofler, og det blev simpelthen bare godt

Grove Müsliboller

Tilsæt dernæst fiberbageblandingen, speltmel, speltflager samt bær og nødder g rør grundint, hvad enten det bliver gjort med gaffel eller en elpisker med dejkroge
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Grovboller. Bland derefter alle ingredienser sammen og ælt det med fingrene. fin speltmel. Tag skålen ud og sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer
Hytteost/Keso boller

Hytteost/Keso boller

Utroligt gode grovbollermed hytteost/keso. Rør grundigt i dejen med en ske indtil den er godt blandet i skålen

Grovboller til den aktive!

Skal ungerne have boller med på madpakken eller er du måske bare træt af kedelige rugbrødsmadder, så er her en opskrift på lækre, grove boller med kerner, frø og nødder

Koldthævede grovboller

Resten af speltmelet tilsættes lidt af gangen, og dejen æltes til sidst godt igennem. 200 g økologisk grahamsspeltmel*. 550 g økologisk sigtet speltmel*. Alle ingredienser minus 300 g speltmel røres sammen. Kom dejen i en stor skål med et fugtigt viskestykke over og stil den i køleskabet natten over eller mindst 8 timer. 200 g økologisk grahamsspeltmel*. 550 g økologisk sigtet speltmel** = Urtekram produkt

Sunde og lækre pølsehorn

Lækre, langtidshævede grovboller. Start med at opløse gæren i vandet. Læg en stribe ketchup ud langs med hver pølse og fold dejen op omkring pølse + ketchup (dejen skal være helt lukket omkring pølsen så ketchuppen ikke ryger ud)