Smør dej opskrifter

Blød dej – uendeligt nyttig

Blød dej – uendeligt nyttig

Hæld så smør og gærblandingen i og rør og ælt det til en ret blød dej. Eller æg til at smøre med og sesamfrø til drys, når det er burgerboller, man vil lave
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Ælt det bløde smør i dejen (jeg bruger endnu gang. dejen godt sammen. Når smørret er velintegreret i dejen
{ Magic Cake } - 1 dej 3 lag

{ Magic Cake } - 1 dej 3 lag

Smør en form og drys den med mel og hæld dejen deri. Smelt smør og hæld det i en tynd stråle i æggesnapsen imens der piskes
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

skålen og ælt godt til dejen er smidig og glat. 200 g smeltet smør. lad dejen hæve lunt i 20. 200 g smeltet smør
Glutenfri fødselsdagsboller og 'Smør'

Glutenfri fødselsdagsboller og 'Smør'

Dejen er lettere. findes også en opskrift på "smør" som kan smøres på bollerne, helt. Hæld en stor spiseske dej i hver muffinform
Wienerbrød bagt på smør - basisopskrift og stænger

Wienerbrød bagt på smør - basisopskrift og stænger

Remonce - til wienerbrød - YouTube 375 gram mel2 dl (200 gram) mælk, kold25 gram gær (1/2 pakke)40 gram sukker50 gram smør1 æg. 375 gram smør (1 del smør til 2 dele dej (jeg sagde ikke den var sund. 50 gram smør50 gram sukker50 gram marcipan. 50 gram smør. 375 gram smør (1 del smør til 2 dele dej (jeg sagde ikke den var sund. 50 gram smør
Opskrift på verdens dejligste kanelkage

Opskrift på verdens dejligste kanelkage

Hæld smørret i dejen og rør godt. smør. Dejen hældes i en smurt form og bages i ca. smør. Smørret smeltes, og imens blandes alle de andre ingredienser
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Dej. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og ælt godt. Ælt dejen hurtigt sammen og del den i to. 75 g smør. Lad dejen hæve i 45-60 min et lunt sted. Fordel cremen på de 12 stykker dej (ca 2 spsk på hver) og fold hjørnerne på stykkerne ind over hinanden
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bland mel, bagepulver og salt og bland smørret i, til det hele er godt blandet. Kom sukker og mælk og rør, til du har en blød dej
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Varm mælken og smøret op i en kasserolle, til smøret er smeltet. De består af en bolledej med fyld af både marcipanremonce og vaniljecreme og så smeltet chokolade på toppen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Pisk mascarpone, smør og flormelis sammen til en ensartet creme. I denne her version er der oreos i dejen og toppingen og så ligger der en halv oreo i bunden også
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Dejligt, dejligt brød til morgenmaden med en fin, sødlig eftersmag. Når dejen er smidig og glat kommes den i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og hæver over natten på køl
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

man bruger rigtig smør til opskriften – de er gået galt en gang for mig. salt og ælt dejen til du har en fast dej (her bruger jeg min Kitchen Aid