Rør smørret cremet medflormelis, marcipan og vaniljesukker. Fedtebrød og håkonkager er forholdsvis nye småkager i mit julekøkken, men jeg har lavet begge slags de sidste par år, og jeg må indrømme, at jeg er ret vild med dem
200g flormelis. Derefter skæres de 4-5mm tykke skiver med en skarp kniv. 200g flormelis. FORORD. Kender du det, man smager lige på en småkage, og så én til - én til - og så lige én til
Jeg overtrækker dem ind imellem indvendigt med mørk chokolade. 100 gram sukker, flormelis giver en finere struktur100 gram smør, smeltet2 æg (100 gram)100 gram mel. 100 gram sukker, flormelis giver en finere struktur
Kom godt medflormelis på begge sider af butterdejen. Nu har du en tyk pølse med otte lag butterdej. Drys flormelis ud på bordet, på samme måde som du normalt vil strø mel ud hvis du skal ælte brød
frisk bagte småkager. Så i dag startede jeg blødt ud med specier med chokoloade og appelsin. Plantemargerine, mel, flormelis og appesinskal æltes sammen til en ensartet blød dej
småkager, der kan tåle, at blive håndteret. Det er også velegnet til, at “lime” pynt fast med. I bund og grund er royal icing en glasur, bestående af æggehvider og flormelis, der størkner hårdt, så det kan bruges til pynt af siderne på kager eller til f
Småkagen stammer fra Sønderjylland, hvor den anses blandt de bedste småkager, der findes. Bland det bløde smør og flormelis til en ensartet masse og tilsæt æggeblommen og herefter melet (jeg starter med håndmikser og gå over til at ælte til sidst)