FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. FORORD. En gang imellem kommer lysten til den klassiske ret fra Østrig, og så må man jo bare igang, for den er såre simpel
Sådan gør du Kalkunschnitzler Rids kalkunschnitzlerne i overfladen med en skarp kniv. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun schnitzlerne på begge sider
Kalveschnitzler er i sagens natur markant hurtigere end okseklump at få tilberedt, så skal der fugle på bordet på en hverdagsaften, så er det et godt alternativ …
Opskriften er herfra, men har tilføjet vores ændringer herunder. Det er vigtigt at banke schnitzlerne så tynde som muligt, ellers start med at skære dem så de bliver tyndere
Well, en opskrift kommer her. Schnitzlerne bankes ud til de flade. De panerede schnitzler må gerne hvile 5-10 min inden de steges i en god mængde smør til de har en gylden farve
På grund af størrelsen halverer jeg til tider mine wienerschnitzler, inden jeg panerer dem, men hvis der virkelig skal være fest, og man sagtens kan spise en hel, så gør man da bare det
Vi spiste schnitzler til frokost ved 'Tante Jenny' som ligger på ved havnen og var rigtig lækkert. Der var mange opskrifter på nettet, men jeg vidste præcis hvor jeg skulle lede
Men det er sommerferie og jeg fik marineret nogle lækre skinkeschnitzler. Denne opskrift stammer fra Claus Meyers Almanak - en kogebog jeg er rigtig glad for, men som jeg ikke altid får brugt, da den tager madlavningen et skridt længere end jeg tit har overskud til i hverdagen