Jeg synes som udgangspunkt, at hvis du vil bruge vandmelon i din melonsalat, så skal du gøre det i de måneder vandmelonen har sæson – fra april til og med september ca
Melonsalaten, som jeg deler med jer i dag, er denne sommer blevet en af vores absolutte favoritter hjemme hos os, og den passer perfekt til grillet kød, kylling, pølser eller fisk
Det er pynten på schnitzlen og smager dejligt både af surt, salt og sødt sammen med ærterne. 1 svineschnitzel a' 180 g. Schnitzel duppes og vendes i raspen, krydderes med salt og peber og steges i de 10 g. 1 svineschnitzel a' 180 g
Feta, melon og græskarkerner blandes i en skål og der pyntes med basilikumblade. En af de salater jeg har lavet meget her i påsken - den er dejlig frisk og sammensætningen af melon og fetaost er bare en af mine yndlings sammensætninger
Pastasalat er vitterligt bare en pastasalat, og den kan fint erstattes med det tilbehør man selv synes, men selve skinkeschnitzelen kan klart anbefales
)Vi får den næsten altid til indisk dahl, hvor mangoens og melonens sødme sammen med korianderens karakteristiske duft og smag står i perfekt kontrast, som et mildnende supplement til den ofte stærkt krydrede indiske/ asiatiske mad
D. i. s. e. f. r. k. a. d. l. n. t. m. u. p. ø. o. g. å. ,. h. -. L. v. b. J. y. j. T. c. H. (. æ. ). I. N. M. K. A. 4. 5. 0. S. F. 2. 3. ½. 1. B. V. 6. 7. 8. 9
Serveres med mango / melonsalat og naanbrød eller evt. Jeg er helt pjattet med dahl - selvom det mildest talt ikke ser særligt indbydende ud, men denne linseret med grødet konsistens smager simpelthen SÅ godt og som bonus er den super sund og nem at lave
Jeg har været helt booket med div. Jeg fik den med en skive ristet rugbrød og en stegt kyllingefilet. Men den er mere en PERFEKT til grill-aftenen med fede pølser, steaks og andet godt
Jeg har prøvet mange forskellige varianter, men den her version er alligevel den bedste og nemmeste jeg er stødt på, så derfor vil jeg selvfølgelig dele den med jer
Melonsalatmed cashewnødder / Quinoasalat med jordbær, edamame og feta / Æblesalat med feta, citron og hasselnødder / Tomatsalat med nektariner, feta og pesto
Så kan man dampe nye løg og spidskål og spise dem med kryddersmør, og man kan lave melonsalater – enten den klassiske med vandmelon, feta og mynte eller den asiatiske model, Marineret melon med chili, løg og koriander
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.