Hvis du selv laver dine saltedemandler, lav dem da i god tid. Der drysses med mandler. Men efter billedet kom på Instagram, spurgte virkelig mange ind til, hvad det helt præcist er
Ved at steaken er tilberedt med soya i stedet for salt, får vi stadig den saltede smag, men vi indtager mindre natrium, som er den store synder i forbindelse med forhøjet blodtryk og hjerte-kar sygdomme
Mandler, smuttede (eller hasselnødder, valnødder eller uh, saltede peanuts. Når al sukkeret er brunt – men ikke brændt – tages panden af varmen, og mandlerne hældes påpanden
Mandler, smuttede (eller hasselnødder, valnødder eller måske saltede peanuts. Når al sukkeret er brunt – men ikke brændt – tages panden af varmen, og mandlerne hældes påpanden
De saltmandler og generelt saltede nødder, man kan købe i supermarkedet er oftest badet i olie – for ikke at snakke om unødigt meget salt, e-numre, konservering osv
De får den lidt saltede smag, uden du tilføjer din krop ekstra natrium og chlorid, som danskerne allerede får for meget af igennem deres kost og saltindtag