Marengsbunde kan sagtens laves dagen før og stå i ovnen eller ude og tørre til næste dag. Du kan tilsætte vanille, finthakkede nødder eller fx et par hundrede gram kokosmel eller grofthakkede mandler i grunddejen
Marengsbundmed mandelmel. Tag da marengsbunden ud og lad den stå og køle ned. ¾ kop mandler. Start med at piske æggehviderne helt stive, kom så sukker i og pisk det videre og til sidst Stevia i og piske videre
D. e. n. d. s. r. t. f. a. i. k. ,. u. p. m. l. b. o. g. å. h. ø. y. M. A. N. E. L. B. U. 4. 1. /. 2. æ. v. (. 3. ). 0. R. S. K. 6. j. V. I. P. Y. T. 5. F. -. 8. c. 7
Måske vil jeg egentlig forsøge mig medmandler næste gang…. Marengsbundmed nougatcreme. Marengsbund. De fik også rigtig mange vidunderlige komplimenter med på vejen, da jeg serverede dem for mine gæster til min fødselsdag
Er du til en helt simpelt marengskage, der er så nem som muligt, så lav en almindelig marengsbund (kun med sukker og æggehvider) og top med flødeskum og bær
Hak mandlerne fint og vend dem forsigtigt i blandingen. Hvis marengsmassen hæver meget i ovnen, kan du sagtens prikke til den med en gaffel, så den falder ned igen